Belin-Team | Forum
LCD Monitör Fiyatları Artmayacak Htc9cya2
Belin-Team | Forum
LCD Monitör Fiyatları Artmayacak Htc9cya2
Belin-Team | Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

LCD Monitör Fiyatları Artmayacak

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Paylaşım Gücü : 168
Rep gücü : 2

LCD Monitör Fiyatları Artmayacak Empty
MesajKonu: LCD Monitör Fiyatları Artmayacak   LCD Monitör Fiyatları Artmayacak EmptyPerş. Ocak 28, 2010 12:32 pm

Tayvanlı LCD panel üreticileri, üretim maliyetlerinin artmasına rağmen fiyatları artırmamak için direniyorlar.

LCD paneller tüm dünyada piyasanın tek hakimi haline geldiler, ancak son dönemde üretim maliyetlerinin artması üretici firmaları zorlamaya başladı.

Ancak firmalar bu baskıya direnmeye kararlılar. Tayvan kaynaklı haberlere göre, üretici firmalar özellikle Uzak Doğu'da Şubat ayında kutlanacak olan ay takvimine göre yeni yıldan önce zam yapmayı planlamıyorlar.

LCD Monitör Fiyatları Artmayacak Chji-m10
Tayvanlı üreticiler fiyatların artmasını istemiyor

Fiyatların artması istenmiyor
Bu tatil döneminde iyi satış yapma fırsatını kaçırmak istemeyen firmalar bu sebeple fiyatları sabit tutmaya çalıaşcaklar. Bu durumun tüm dünyadaki fiyatlara yansıması da bekleniyor.
Sektörün uzmanları, Şubat ayından sonra talep azalacağı için fiyatların da düşebileceğini belirtirken diğer bir kesim ise üretim kısıtlı olduğu için fiyatların en azından sabit kalacağını iddia ediyorlar.

:: Yakın zamanda yeni bir monitör almayı planlıyor musunuz?
http://belin-team.tr.gg/

LCD Monitör Fiyatları Artmayacak
1 sayfadaki 1 sayfası